Μεταφραστικές υπηρεσίες

Στον κόσμο της παγκοσμιοποίησης, της πολυγλωσσίας και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, η μετάφραση είναι ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας και απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή και ορθή διεξαγωγή συμφωνιών μεταξύ μερών που μιλούν διαφορετική γλώσσα. Ιδιαιτέρως δε όταν το αποτέλεσμα της σχετικής συνεννόησης αποτυπώνεται εγγράφως και αποκτά ισχύ μεταξύ των μερών.

Στην Nomosfrasis αναλαμβάνουμε την παροχή μεταφραστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, τηρώντας τις προθεσμίες παράδοσης και διατηρώντας ανταγωνιστικές τιμές προσιτές στους πελάτες μας. Παρέχουμε υπηρεσίες μετάφρασης σε πολλές ξένες γλώσσες και με πλείστους γλωσσικούς συνδυασμούς, ώστε να μας διακρίνει η αξιοπιστία και το υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα στην πιστότερη απόδοση της μετάφρασης των κειμένων. Οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να τους αποσταλεί δωρεάν δείγμα μετάφρασης για την εξακρίβωση της ποιότητας.

Περαιτέρω, η Nomosfrasis συνεργάζεται με μεγάλο δίκτυο μεταφραστών και δικηγόρων. Η Χριστίνα Κακλαμάνη, επίσημη μεταφράστρια, είναι η συνεργάτης του γραφείου μας, επικεφαλής του Τμήματος Μετάφρασης.

Πιο συγκεκριμένα και ενδεικτικά, παρέχουμε τις ακόλουθες μεταφραστικές υπηρεσίες:

  •     Μετάφραση κειμένων και εγγράφων και επιμέλεια κειμένων προς μετάφραση
  •     Μετάφραση ιστοσελίδων
  •     Τοπικοποίηση ιστοσελίδων και λογισμικού
  •     Eπίσημη μετάφραση και επικύρωση από δικηγόρο
  •     Επίσημη μετάφραση από δικηγόρο
  •     Επικύρωση από δικηγόρο
  •     Apostille – Επισημείωση της Χάγης

Κοστολόγηση μεταφράσεων

Η εκτίμηση του κόστους κάθε έργου προς μετάφραση (απλή ή επίσημη) κρίνεται με βάση τον αριθμό των λέξεων του κειμένου-πηγής, τον βαθμό δυσκολίας του κειμένου, την ορολογία του (ιατρική, τεχνική, νομική κ.ά.) και την σπανιότητα της γλώσσας προέλευσης του εγγράφου και γλώσσας προς μετάφραση. . Άλλως, στείλτε μας το πρωτότυπο έγγράφο στο info@nomosfrasis.com ή με φαξ στο +30.2108235738. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε το είδος της υπηρεσίας και τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει.

Πατήστε εδώ για να ζητήσετε μία δωρεάν εκτίμηση κόστους του έργου προς μετάφραση

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους:

α) με τραπεζική κατάθεσης ή

β) με μετρητά

Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση μεγάλων μεταφραστικών έργων σε όλους τους δυνατούς γλωσσικούς συνδυασμούς.